Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Am lansat candidatura lui Florin Dema și a echipei sale din PNL la Primăria Șimand

Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Am lansat candidatura lui Florin Dema și a echipei sale din PNL la Primăria ȘimandPreședintele CJ Arad Iustin Cionca Am lansat candidatura lui Florin Dema și a echipei sale din PNL la Primăria Șimand

Președintele CJ Arad Iustin Cionca Am lansat candidatura lui Florin Dema și a echipei sale din PNL la Primăria Șimand

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a anunțat candidatura lui Florin Dema și a echipei sale din PNL la Primăria Șimand.

”Da, PNL va câștiga și acum alegerile la Șimand! Am lansat astăzi candidatura lui Florin Dema și a echipei sale din PNL la Primărie!

Consiliul Județean Arad a alocat, în perioada 2016-2024, peste 2,3 milioane de lei pentru investiții în comuna Șimand. Am finanțat: modernizare străzi, construire trotuare din beton, construire capelă și amenajări exterioare, construire grădiniță cu program prelungit. La acestea se adaugă modernizarea drumului județean Sânmartin – Șimand – Olari – Caporal Alexa, un proiect al Consiliului Județean Arad.

În echipă, primarul PNL și președintele Consiliului Județean, europarlamentarul Gheorghe Falcă, deputații și senatorii PNL continuăm să construim!”, a transmis liberalul Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Articolul Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Am lansat candidatura lui Florin Dema și a echipei sale din PNL la Primăria Șimand apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment