Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Afterschool cu opt săli de clasă în localitatea 1 Decembrie pentru copiii a aproape 200 de familii

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Afterschool cu opt săli de clasă în localitatea 1 Decembrie pentru copiii a aproape 200 de familiiPreședintele CJ Ilfov Hubert Thuma Afterschool cu opt săli de clasă în localitatea 1 Decembrie pentru copiii a aproape 200 de familii

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma Afterschool cu opt săli de clasă în localitatea 1 Decembrie pentru copiii a aproape 200 de familii

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că un afterschool cu opt săli de clasă își va deschide porțile săptămânile următoare în localitatea 1 Decembrie pentru copiii a aproape 200 de familii.

”Aproape 200 de familii din localitatea 1 Decembrie vor avea unde să își lase copiii, în siguranță, până se întorc de la serviciu.

Un afterschool cu opt săli de clasă își va deschide porțile săptămânile următoare. E totul ca la carte. Totul arată impecabil. Părinții și copiii au fost deja și în vizită, zilele trecute.

Cei mici vor învăța și își vor face temele într-un mediu organizat și supravegheat. Au acces la tot felul de activități dinamice, pot opta pentru cursuri de pictură, pian, șah, robotică.

Clădirea are parter și etaj, o suprafață totală de aproximativ 800 de metri pătrați și o capacitate de 173 de locuri. Proiectul este finanțat cu bani de la CJ Ilfov, în asociere cu Primăria 1 Decembrie, dar și din fonduri europene.

Îl felicit pe primarul Gheorghe Petre pentru această investiție! Dar și pentru modul corect în care își gospodărește localitatea. Continuăm împreună! În Ilfov se poate. Din suflet, pentru comunitate.”, a comunicat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Articolul Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Afterschool cu opt săli de clasă în localitatea 1 Decembrie pentru copiii a aproape 200 de familii apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment