Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a vorbit la evenimentul DISB – Digital Innovation Summit Bucharest

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a vorbit la evenimentul DISB – Digital Innovation Summit BucharestPreşedintele Senatului Nicolae Ciucă a vorbit la evenimentul DISB Digital Innovation Summit Bucharest

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a vorbit la evenimentul DISB Digital Innovation Summit Bucharest

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a transmis în cadrul evenimentului DISB – Digital Innovation Summit Bucharest, că viitorul nostru depinde de digitalizare, iar România va avea are un rol important în dezvoltarea noilor tehnologii, precum inteligența artificială.

”În această perioadă, sunt mai periculoase ca oricând amenințări precum atacurile cibernetice, dezinformările și manipulările răspândite pe internet. Avem datoria de a fi vigilenți, pentru că în joc este însăși democrația pe care o apărăm acum și pe câmpul de luptă digital. De aceea, cred că următorii zece ani trebuie să fie un „deceniu al siguranței”, în care investițiile în inovație sunt o parte importantă a proiectului de țară al României.

Mă bucur că în București au loc forumuri internaționale precum „Digital Innovation Summit”, în care se jucători importanți pe plan mondial discută despre tehnologii de ultimă generație. Apreciez modul în care ICI a reușit să se reinventeze la fiecare sfârșit de etapă și să fie, de 50 de ani, un exemplu relevant în inovația din domeniul informatic.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Articolul Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a vorbit la evenimentul DISB – Digital Innovation Summit Bucharest apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment