Bihor: Consiliul Județean a desemnat constructor pentru realizarea Parcului Industrial Marghita – investiție de peste 21.7 milioane lei

Bihor: Consiliul Județean a desemnat constructor pentru realizarea Parcului Industrial Marghita – investiție de peste 21.7 milioane leiConsiliul Județean Bihor a desemnat constructor pentru realizarea Parcului Industrial din Marghita. Investiția are o valoare de 21.753.095 lei, fără TVA, iar fondurile sunt asigurate prin Programul Operațional Regional 2021 – 2027.

„Durata contractului este de 10 luni, din care 4 luni pentru proiectare și obținerea avizelor necesare și 6 luni pentru lucrările propriu-zise. Urmează semnarea contractului de finanțare din fonduri europene și a contractului cu reprezentantul asocierii de firme.

Primăria Municipiului Marghita a pus la dispoziția Consiliului Județean Bihor un teren cu o suprafață de 11,49 de hectare în vederea înființării Parcului. Amplasamentul este poziționat în partea de Sud-Vest a Municipiului Marghita, la ieșirea din localitate înspre satul Petreu, pe partea stângă a drumului național DN19B. Accesul în parc se face din strada Ion Luca Caragiale, apoi strada Bujorului și strada Gării.

Consiliul Județean Bihor va realiza infrastructura de suport, ceea ce înseamnă că va asigura rețeaua de străzi interioare, alimentarea cu apă, gaze naturale, energie electrică și canalizarea menajeră. Totodată, va amenaja accesul în Parc și va realiza iluminatul public”, au declarat reprezentanții administrației județene din Bihor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Bihor: Consiliul Județean a desemnat constructor pentru realizarea Parcului Industrial Marghita – investiție de peste 21.7 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment