Maramureș: proiectul de reabilitare și modernizare a casei de cultură din Fărcașa a fost finalizat – investiție de 2.4 milioane lei

Maramureș: proiectul de reabilitare și modernizare a casei de cultură din Fărcașa a fost finalizat – investiție de 2.4 milioane leiIoan Stegeran, primarul comunei Fărcașa, a anunțat finalizarea și recepția proiectului privind reabilitarea, modernizarea și dotarea casei de cultură din localitate. Investiția are o valoare de 2.4 milioane lei, iar fondurile sunt asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„Având în vedere că am intervenit asupra unei clădiri culturale vechi, căreia i-am schimbat destinația în Casă de Cultură Fărcașa, s-au realizat lucrări ample. Au fost amplasate scaune pentru spectatori în sistem amfiteatru, scena a fost mărită pentru ca tinerii, copiii, dar și adulții care vor susține aici spectacole să aibă spațiul necesar. Clădirea este modernizată și reabilitată la standarde europene, fiind realizat un sistem de detecție împotriva incendiilor, sistem de supraveghere video, sistem de desfumare, pereți și tâmplărie rezistente la foc.

Totodată, pentru a asigura acustica necesară sălilor de spectacol, a fost realizat un tavan special, casetat, în interiorul căruia au fost montate panouri acustice.

Prin realizarea acestui proiect oferim cetățenilor un spațiu modern pentru activități culturale și sociale”, a transmis edilul liberal.

Sursa: Ioan Stegeran

Articolul Maramureș: proiectul de reabilitare și modernizare a casei de cultură din Fărcașa a fost finalizat – investiție de 2.4 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment