Bucureștiul a pierdut

peste 300 de hectare suprafata  a 30 de stadioane

de spații verzi, in ultimii 10 ani.

SEMNEAZĂ PETIȚIA PENTRU CA CELE 1.4 HECTARE DE PARC RETROCEDATE SĂ REDEVINĂ SPAȚIU VERDE!

Vrem parcuri, nu betoane!
Recent, am fost martorii unei dezamăgiri profunde privind gestionarea spațiilor verzi în capitală, evidențiată de pierderea a 1,4 hectare de teren verde din parcul ”Constantin Brâncuși”.
Această pierdere, reprezentând o parte din moșia istorică a industriașului bulgar I. Grueff, subliniază eșecul autorităților de a proteja aceste spații vitale. Parcul IOR servește ca un refugiu vital pentru bucureșteni, oferind un spațiu pentru relaxare și reconectare cu natura, esențial în combaterea poluării și a stresului urban. Inacțiunea și lipsa de inițiativă a Primarului General în conservarea acestui parc subliniază o neglijență față de importanța spațiilor verzi pentru sănătatea și bunăstarea cetățenilor. Confruntându-ne cu inacțiunea administrației, este esențial să cerem răspundere și acțiune pentru conservarea spațiilor verzi.
Facem apel la cetățeni să se alăture campaniei noastre, evidențiind că spațiile verzi nu sunt un lux, ci o necesitate pentru un oraș sănătos și sustenabil.
Este timpul să acționăm pentru a asigura un viitor verde pentru București.

2T6A91802T6A9180_

Parcul trebuie să rămână întreg, iar noi luptăm pentru asta!

PNL Sector 3 are soluția, e nevoie doar de implicare pentru a o pune în aplicare.
PNL Sector 3 a făcut deja primul pas și a reușit să promoveze o hotărâre de Consiliu Local prin care cerem Primăriei Municipiului București și Consiliului General al Municipiului București răscumpărarea terenului de 11 hectare din Parcul IOR, după epuizarea căilor legale de recuperare.
Într-un fel sau altul, terenul pierdut trebuie să aparțină din nou bucureștenilor, facem apel la toți cetățenii și susținătorii mediului să se alăture campaniei noastre de strângere de semnături pentru petiția pentru salvarea parcului IOR și pentru a solicita organizarea unui referendum local.

Dacă și tu crezi că zona retrocedată din Parcul IOR trebuie să fie redată cetățenilor, semnează petiția noastră. Acum este momentul să ne unim și să acționăm!
Împreună, luptăm pentru Parcul IOR!

SEMNEZ PETIȚIA PENTRU SALVAREA PARCULUI BRANCUȘI!

În conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către PNL, prin Filiala Sector 3, cu scopul derulării proiectului politic Aleg parcul IOR întreg și informării/consultării privind derularea altor programe și proiecte politice. Totodată, am fost informat/ă privind faptul că retragerea consimțământului acordat duce la imposibilitatea utilizării datelor colectate.