Bucureștiul a pierdut

peste 300 de hectare suprafata  a 30 de stadioane

de spații verzi, in ultimii 10 ani.

SEMNEAZĂ PETIȚIA PENTRU CA CELE 11 HECTARE DE PARC RETROCEDATE SĂ REDEVINĂ SPAȚIU VERDE!

Gândește-te la parcul copilăriei tale. Acolo unde ai alergat liber și fericit , locul în care ai legat prietenii și, ani mai târziu, parcul în care ai ieșit prima oară la plimbare cu copiii tăi. Locul în care ai fugit de agitația orașului, locul în care ai respirat aer curat, locul în care te-ai relaxat. Un parc plin de viață, plin de amintiri.

Un spațiu verde care acum riscă să fie acoperit de betoane. Dar IOR este parcul tău și al copiilor tăi.

2T6A91802T6A9180_

Parcul IOR trebuie să rămână întreg, iar noi luptăm pentru asta!

PNL Sector 3 are soluția, e nevoie doar de implicare pentru a o pune în aplicare.
PNL Sector 3 a făcut deja primul pas și a reușit să promoveze o hotărâre de Consiliu Local prin care cerem Primăriei Municipiului București și Consiliului General al Municipiului București răscumpărarea terenului de 11 hectare din Parcul IOR, după epuizarea căilor legale de recuperare.
Într-un fel sau altul, terenul pierdut trebuie să aparțină din nou bucureștenilor.

Dacă și tu crezi că zona retrocedată din Parcul IOR trebuie să fie redată cetățenilor, semnează petiția noastră. Acum este momentul să ne unim și să acționăm!
Împreună, luptăm pentru Parcul IOR!

SEMNEZ PETIȚIA PENTRU SALVAREA PARCULUI IOR!

În conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către PNL, prin Filiala Sector 3, cu scopul derulării proiectului politic Aleg parcul IOR întreg și informării/consultării privind derularea altor programe și proiecte politice. Totodată, am fost informat/ă privind faptul că retragerea consimțământului acordat duce la imposibilitatea utilizării datelor colectate.