Screenshot_482

Această inițiativă se adresează tuturor câinilor din rasa comună și metișilor deținuți de persoane fizice rezidente în Sectorul 3

Într-un efort de a promova responsabilitatea civică și de a îmbunătăți condițiile de viață ale animalelor de companie, PNL  Sector 3, la inițiativa Hildei Tudora, Protecția Animalelor CJ Ilfov,  a lansat un program ambițios de microcipare, înregistrare în RECS (Registrul Electronic al Câinilor cu Stăpân) și sterilizare gratuită.

Această inițiativă se adresează câinilor din rasa comună și metișilor deținuți de persoane fizice rezidente în Sectorul 3 și este finanțată integral din bugetul local, evidențiind un angajament ferm al PNL pentru protecția și bunăstarea animală.
O INIȚIATIVĂ PNL SECTOR 3

Buget:

1.000.000 lei

Cine poate beneficia de acest proiect?
Prin această inițiativă, se estimează că aproximativ 1400 de câini vor fi microcipați, iar alți 1650 vor beneficia de sterilizare, contribuind astfel la reducerea numărului de animale fără stăpân și la prevenirea abandonului
Știai că este GRATUIT?
Sterilizarea și microciparea câinilor de rasa comună este o obligație prevăzută de lege, iar până acum acest lucru te-ar fi costat câteva sute de lei. De acum, datorită inițiativei noastre, poate face acest lucru gratuit în sectorul 3

Locuiești în sectorul 3?
Înscrie și tu acum cățelul tău!

În urma aprobării inițiativei propuse de PNL, Primăria Sectorului 3 trebuie să elaboreze procedura de inregistrare și implementare.
Înregistrându-ți câinele în sistemul nostru, primești asigurarea că vom transmite informațiile către autoritățile locale și că vei fi informat cu prioritate.
În conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către PNL, prin Filiala Sector 3, pentru derularerea proiectului politic Sterilizare si Microcipare Gratuita. Totodată, am fost informat/ă privind faptul că retragerea consimțământului acordat duce la imposibilitatea utilizării datelor colectate.
Informatii despre Politica de protecție a datelor cu caracter personal aici

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către PNL, prin Filiala Sector 3, cu scopul informării/consultării privind derularea altor programe și proiecte politice.
Informatii despre Politica de protecție a datelor cu caracter personal aici